Tuesday 6 December 2016

Aartappelslaai met Bloukaassous


8 porsies

8 groot aartappels
4 ekstragroot eiers, gekook en in
skywe gesny
6 grasuie, gekap
15 ml (1 eetlepel) vars pietersielie, gekap

SLAAISOUS

5 0 g (½ pakkie) bloukaas, gekrummel
175 ml (1 klein bakkie) gewone jogurt
125 ml (1½ k) mayonnaise
sout en peper na smaak

1 Kook aartappels in borrelende kookwater waarby 5 ml (1 teelepel) sout gevoeg is tot dit net met mespunt kan deursteek.
2 Dreineer, laat afkoel, trek skille af en sny in blokke.
3 Meng aartappels, eiers, grasuie en pietersielie liggies bymekaar.
4 Slaaisous : Meng bestanddele vir slaaisous en roer by aartappels tot net gemeng.
5 Sit teen kamertemperatuur of koud voor.

(Vanaf Vrouekeur)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...